Известие

Collapse
No announcement yet.

изгасна дисплея на километража - помогнете ми!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• изгасна дисплея на километража - помогнете ми!

Някой имал ли е подобен проблем. Всички други уреди по таблото работят. Колата се държи нормално, но дисплея не работи. Това лампичка ли е или нещо друго?

Alfa Romeo 156 2.0 TS

Лампичка е.Сменя се лесно.
    Алфа 156 2.0 98г.-Ex , Алфа 33 1.7 8v-Ex
    Alfa 159 2.4 jtdm

Comment

Днес и при мен изгасна дисплея....след като треснах таблото отгоре се оправи....пробвай...
      156 2.0TS '99

Comment

Може и някое бушонче да е изгоряло.
        Alfa 156 1.8 Тwin Spark с K&N Apollo Universal Cold Air Filter

Comment

При мен така бе изгаснало, седя около 2 седмици докато намеря време да сменя лампичката и си светна отново.Май се уплаши , че ще я водя на доктор...Все пак е Алфа, характера й е много ...
          настояща - BMW 3er
          ex. Alfa Romeo 156 - 2006-2007
          ex. Alfa Romeo 164 - 2000 - 2005

Comment

Re: изгасна дисплея на километража - помогнете ми!

Първоначално публикувано от nik-nolt
            Някой имал ли е подобен проблем. Всички други уреди по таблото работят. Колата се държи нормално, но дисплея не работи. Това лампичка ли е или нещо друго?

От една-две седици и аз имам същия проблем, дано си го решил вече, за да споделиш какво "бутна" ....
            Алфа Ромео 156 1.6ТС

Comment

Това с удрянето по таблото не решава проблема. Крушките Ви по таблото просто са си тръгнали. При мен беше същата работа. Препоръчително е да си ги смените, че някоя нощ да не останете без осветление ...

Comment

Благодаря!

Благодаря колеги!
                Благодарение на добрите дупки в нашата хубава родина пак всичко ми светна. Може би е лампичката.
                Alfa Romeo 156 2.0 TS

Comment

вкарай му два чука да се осъзнае и ше светне
                  Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

И аз имам такъв проблем, разглобих извадих всичко, НО стигам до цилиндър (така да се каже) отпред ми е стрелката със скалата за километрите а отзад някаква ел. схема и 3 оранжеви израстъка, които предполагам, че държат лампичките, НО нз как да ги извадя, изглеждат запоени за платката...
                    Alfa Romeo GT 1.9 JTD 16V
                    DUCATI Monster
                    Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V-EX

Comment

Първоначално публикувано от d3v1l Покажи съобщение
                      И аз имам такъв проблем, разглобих извадих всичко, НО стигам до цилиндър (така да се каже) отпред ми е стрелката със скалата за километрите а отзад някаква ел. схема и 3 оранжеви израстъка, които предполагам, че държат лампичките, НО нз как да ги извадя, изглеждат запоени за платката...
                      Съжалявам за глупавия пост
                      Явно ми бяха запекли крушките и не смеех да ги напъна... Свалят се като просто се завъртят малко надясно, за тези които им се налага да го правят.
                      Alfa Romeo GT 1.9 JTD 16V
                      DUCATI Monster
                      Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V-EX

Comment

Working...
                      X