If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Някой имал ли е подобен проблем. Всички други уреди по таблото работят. Колата се държи нормално, но дисплея не работи. Това лампичка ли е или нещо друго?
При мен така бе изгаснало, седя около 2 седмици докато намеря време да сменя лампичката и си светна отново.Май се уплаши , че ще я водя на доктор...Все пак е Алфа, характера й е много ...
Re: изгасна дисплея на километража - помогнете ми!
Първоначално публикувано от nik-nolt
Някой имал ли е подобен проблем. Всички други уреди по таблото работят. Колата се държи нормално, но дисплея не работи. Това лампичка ли е или нещо друго?
От една-две седици и аз имам същия проблем, дано си го решил вече, за да споделиш какво "бутна" ....
Това с удрянето по таблото не решава проблема. Крушките Ви по таблото просто са си тръгнали. При мен беше същата работа. Препоръчително е да си ги смените, че някоя нощ да не останете без осветление ...
И аз имам такъв проблем, разглобих извадих всичко, НО стигам до цилиндър (така да се каже) отпред ми е стрелката със скалата за километрите а отзад някаква ел. схема и 3 оранжеви израстъка, които предполагам, че държат лампичките, НО нз как да ги извадя, изглеждат запоени за платката...
И аз имам такъв проблем, разглобих извадих всичко, НО стигам до цилиндър (така да се каже) отпред ми е стрелката със скалата за километрите а отзад някаква ел. схема и 3 оранжеви израстъка, които предполагам, че държат лампичките, НО нз как да ги извадя, изглеждат запоени за платката...
Съжалявам за глупавия пост
Явно ми бяха запекли крушките и не смеех да ги напъна... Свалят се като просто се завъртят малко надясно, за тези които им се налага да го правят.
Comment